Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΥΓΕΙΑ, το πρώτιστο/το μέγιστο, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ότι θα τα καταφέρουμε (σιγά τα ωά, οι παππούδες μας ξεπέρασαν πείνα, πολέμους προσφυγιά, θα μας "ρίξουνε" ωρέ τα κομμένα επιδόματα και ο στριμμένος εργοδότης;), ΤΟΛΜΗ να "γυρίσουμε" τη μιζέρια που μας κυκλώνει σε ευκαιρίες αλλαγής προς το καλύτερο της ζωής μας, ΡΙΞΗ με στερεότυπα, συμβατικότητες, κλισέ που μας καταδυναστεύουν, ΦΩΣ ΠΑΝΤΟΥ!

Ας σταματήσουμε να βλέπουμε το δέντρο και το δάκτυλο που δείχνει προς τα πάνω και ας ανακαλύψουμε το δάσος, τον ουρανό, τον ανοικτό ορίζοντα, ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!

 Πίσω μας οι φόβοι, τα πλην, οι δισταγμοί, σφίγγουμε τα δόντια και μορφωνόμαστε, καλλιεργούμαστε, ανοίγουμε φτερά, κοιτάμε μπροστά και ΠΕΤΑΜΕ!

Κλείνουμε τα αυτιά στους επαγγελματίες καταστροφολόγους, αναπτύσσουμε τις δυνατότητές μας (είναι μεγάλες ΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ), διαβάζουμε ενδιαφέροντα βιβλία, ξεφαντώνουμε με καλή μουσική και χορό, ταξιδεύουμε σε τόπους κοντινούς/μακρινούς, ανακαλύπτουμε "το θεό των μικρών πραγμάτων" (την απαξιωμένη καθημερινότητα που όμως κρύβει "θησαυρούς" που στη φούρια μας τους προσπερνάμε), ΑΝΟΙΓΟΜΑΣΤΕ!

ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!

5 σχόλια:

VAD είπε...

Καλή Χρονιά,ευχες σ'όλη την καλή οικογένεια...

τσότσος είπε...

Ευχαριστούμε Βασίλη, όλα τα καλά σου εύχομαι!

Sofia Voikou είπε...

Καλή χρονιά Δημήτρη μου.
Φιλιά στην Άννυ και την Αλεξιάννα!!!

τσότσος είπε...

Καλή χρονιά και σε σένα Σόφη μου, να τους χαίρεσαι όλους, καλό και δημιουργικό το 2011!

Αννη είπε...

"Πάμε μπροστά"! Από τις ωραιότερες ευχές που άκουσα φέτος! Είθε όλοι μας να εξερευνήσουμε φέτος τις δημιουργικές μας δυνατότητες στο έπακρο :-))
Καλή Χρονιά με πολλές νέες προκλήσεις!!