Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΟΔΗΓΟ;

Ένας πολύ καλός φίλος έπαθε ατύχημα στην εθνική οδό και χρειάζεται βοήθεια για να βρει τον οδηγό που τον εγκατέλειψε. Παραθέτω την μαρτυρία του και παρακαλώ πολύ όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει.

"Την Τρίτη 26/2/2008 στις 7:25 π.μ. κατέβαινα την εθνική οδό (Κηφισός) προς τον Πειραιά με την μηχανή μου, μια μπλε BMW. Ο δρόμος είχε πολλή κίνηση και τα αυτοκίνητα προχωρούσαν σημειωτόν. Λίγο πριν τη γέφυρα της Νέας Φιλαδέλφειας, στη μεσαία λωρίδα ήταν ένα αυτοκίνητο σκούρου χρώματος (πιθανόν μαύρο) μάρκας Renault Megane το οποίο οδηγούσε ένας άντρας μεσήλικας με γκρίζα μαλλιά. Μέσα στη μέση του δρόμου είχε ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου του και είχε βγει έξω από το αυτοκίνητό του για να ελέγξει εάν του έκανε κάποια ζημιά το αυτοκίνητο που βρισκόταν από πίσω του.
Εγώ προχωρούσα με τη μηχανή ανάμεσα από τα αυτοκίνητα όταν ξαφνικά μπροστά μου αντίκρισα την ανοιχτή πόρτα του Megane. Για να την αποφύγω έστριψα το τιμόνι αριστερά και αφού χτύπησα ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στην αριστερή λωρίδα καθώς και την πόρτα του Megane βρέθηκα στο δρόμο χτυπημένος και με τη μηχανή κατεστραμμένη. Ήρθε η αστυνομία και ζήτησε από όλους τους εμπλεκόμενους να πάνε στη δεξιά λωρίδα για κατάθεση. Εμένα με πήρε σε λίγο το ασθενοφόρο. Στον οδηγό του αυτοκινήτου που έπεσα επάνω του έδωσα τα στοιχεία μου για να του κάνω δήλωση. Τα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα πήγαν στη δεξιά λωρίδα (βοηθητική) περιμένοντας την αστυνομία για κατάθεση εκτός από το Megane που εξαφανίστηκε. Η αστυνομία έδωσε σήμα σύλληψής του αλλά δεν βρέθηκαν πουθενά τα ίχνη του.
Ο οδηγός του Megane με άφησε με συντριπτικό κάταγμα στο χέρι το οποίο θα εγχειριστεί, με κατεστραμμένη τη μηχανή κι έφυγε. Το αυτοκίνητό του έχει την πόρτα του οδηγού χτυπημένη.
Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι, σας παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσει μαζί μου στο email: info@aa-informatics.gr "

Ευχαριστώ πολύ!

3 σχόλια:

Grammateas είπε...

καλή τύχη να έχει το παιδί, γιατί με την ασυνειδησία που υπάρχει...

cinderella είπε...

Μακάρι να βρεθεί ο οδηγός. Τέτοια συμβάντα δεν θα κουραστώ να τα αναμεταδίδω ποτέ, μέχρι να αποκτήσουμε όλοι όσοι πιάνουμε τιμόνι συνείδηση, μπας και αλλάξουμε τρόπο σκέψης και συμπεριφορά.
Καλησπέρα και καλό 3ήμερο!! :)))

Γιάννης Παπαϊωάννου είπε...

Σας έκανα blog εδώ:

very best friends

Αν δεν θέλετε μπείτε στο blog και αφήστε σχόλιο να σας βγάλω