Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007

" Ο ΥΨΩΝΩΝ ΕΑΥΤΟΝ..."

Να λοιπόν που τα εγγλεζάκια, οι "γεννήτορες" του ποδοσφαίρου, έμειναν έξω από το Euro 2008 χάνοντας από τους "παρακατιανούς", κατά τη γνώμη τους, Βαλκάνιους...
Να δούμε τί δικαιολογία θα βρουν τώρα, γιατί, ως γνωστόν, το περίφημο αγγλικό fair play ισχύει μόνο όταν κερδίζουν: θυμάστε τον "πολύ" Beckham που στο Euro 2004 καταριόταν το χορτάρι όταν έστειλε στις μπεκάτσες την μπάλα στη διαδικασία των πέναλτυ με την Πορτογαλία;

6 σχόλια:

Αλεξιάννα είπε...

Άλλος ένας αντίπαλος της Ελλάδας λιγότερος! Το καλοκαίρι 2008 θέλουμε να πανηγυρίσουμε ξανά και όλα συνωμοτούν υπέρ μας!!

τσότσος είπε...

Λες, Αλεξιάννα, να επαναληφθεί το θαύμα του 2004; Για μένα δεν είναι απαραίτητο, ήδη μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι τότε πετύχαμε την μεγαλύτερη έκπληξη από καταβολής ποδοσφαίρου. Σκέψου να ξαναγίνει...Θα τα "κακαρώσουμε" όλοι!

Αννη είπε...

Αφήνουμε την φαντασία μας ελεύθερη και σκεφτόμαστε αισιόδοξα. Όλα είναι πιθανά!!

vagnes είπε...

Το ποδοσφαιρο ειναι το πιο δημοφιλες αθλημα, γιατι ο αδυνατος μπορει να κερδισει τον οποιονδηποτε δυνατο οποιαδηποτε στιγμη, ακομη και χωρις να αποδωσει καλα.
Σε πιο αθλημα μπορει να γινεται αυτο τοσο συχνα.
Ο μυθος του Δαυιδ και Γολιαθ δηλαδη με αλλα λογια...

GERASIMOS είπε...

Xαίρομαι που η πιο αποικιοκρατική σε αντιλήψεις χώρα της υφηλίου έμεινε έξω απο τα τελικά ( εξάλλου παίζουν το σύστημα σέντρα και βοήθα Παναγιά μου )
Όσο για την μικρή Ελλάδα μας μπράβο που έχει κατορθώσει με τη σταθερότητα της και την γερμανική νοοτροπία και συνέπεια να συγκαταλέγεται στις 12 καλύτερες ομάδες του κόσμου . Όμως μη ξεγελιόμαστε ,τα θαύματα δεν επαναλαμβάνονται !!!Μου αρκεί μια σοβαρή παρουσία στα τελικά του Εuro και να επιβεβαιώσουμε οτι δίκαια είμαστε στην ελίτ .

τσότσος είπε...

Συμφωνώ μαζί σου Γεράσιμε για την Αγγλία, νομίζω ότι, όσον αφορά εμένα, η σημαντικότερη προσφορά της είναι οι "πέτρες"...
Για εμάς δεν με ενδιαφέρει αν θα προκριθούμε σε άλλους γύρους στο Euro του χρόνου, με ενδιαφέρει να μην ξεφτιλιστούμε με 3άρες/4άρες και πουν όλοι οι άλλοι χαιρέκακοι Ευρωπαίοι ότι "κλέψαμε" το κύπελλο το 2004.