Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΞΟΥ ΡΕ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ!



Καλά βρε παιδί μου, αυτοί οι Σκανδιναβοί είναι και πολύ μαλάκες φασιστόμουτρα!

"Σε 19 συλλήψεις προέβη από την έναρξη της πορείας (για το κλίμα) η δανική αστυνομία, ενώ 11 διαδηλωτές τέθηκαν υπό κράτηση για «προληπτικούς λόγους» ως ύποπτοι για εγκληματικές ενέργειες.
Ομάδα περίπου 300 νεαρών, ντυμένων στα μαύρα, επιτέθηκε σε βιτρίνες καταστημάτων στο κέντρο της Κοπεγχάγης, σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από το σημείο που ξεκίνησε η πορεία. Τα επεισόδια ξέσπασαν τουλάχιστον μισή ώρα μετά την έναρξη της πορείας.
Η αστυνομία συνέλαβε 60 άτομα." Πηγή: in.gr

Από ό,τι φαίνεται, οι δημοκρατικές ευαισθησίες των Δανών είναι ανύπαρκτες, τους λείπουν κόμματα σαν τον ΣΥΝ και ευαίσθητα αριστερών πεποιθήσεων ΜΜΕ που θα χάλαγαν τον κόσμο, θα κήρυτταν κοινωνική επανάσταση γιατί κινδυνεύουν οι ατομικές ελευθερίες!

Γιατί εδώ, στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, με το που τόλμησε ο Χρυσοχοϊδης να προβεί σε προσαγωγές (όχι ΚΡΑΤΗΣΗ, απλή προσαγωγή!) οι γνωστοί "εισαγγελείς" αποφάνθηκαν ότι καταλύθηκε το σύνταγμα και οι νόμοι... Όταν μάλιστα γίνονται και συλλήψεις, τότε ποιος είδε τον Τσίπρα, τον Στρατούλη και λοιπούς και δεν φοβήθηκε! Βρυχώνται τα θεριά και καταριούνται όποιον τους εναντιωθεί στις παγιωμένες πεποιθήσεις τους που συνοψίζονται στο θέσφατο ότι μόνο αυτοί είναι οι θεματοφύλακες των ατομικών ελευθεριών...

Κατάρα λοιπόν στους φασίστες Δανούς αστυνομικούς που τόλμησαν να συλλάβουν το 20% των χουλιγκάνων (60 από τους 300)...


3 σχόλια:

Αννη είπε...

Μακάρι να μην γινόντουσαν προσαγωγές και να κυλούσαν όλα μέλι-γάλα. Όταν όμως όλοι είδαμε το κακό που έγινε πέρυσι με τους αστυνομικούς που είχαν πάρει εντολές να παρακολουθούν άπραγοι τις καταστροφές, ε, τότε πρέπει κι εμείς να σκεφτόμαστε πιο ρεαλιστικά. ΝΑΙ στην προστασία των ατομικών δικαιωμάτων, ΟΧΙ στις καταστροφές! Μακάρι ο Χρυσοχοϊδης να μπορέσει να συγκεράσει και τα δύο!

Aνεμος είπε...

Κατάρα λοιπόν στους φασίστες Δανούς αστυνομικούς που τόλμησαν να συλλάβουν το 20% των χουλιγκάνων (60 από τους 300)..

τσότσος είπε...

Καλησπέρα Άνεμε,

Ε βέβαια, αν κρίνουμε με βάση τα κριτήρια του ΣΥΡΙΖΑ, η αστυνομία δεν πρέπει να προβαίνει ούτε καν σε προσαγωγές...
Προς Θεού, οποιαδήποτε αυθαιρεσία αστυνομικών πρέπει να στηλιτεύεται, το σύνθημα "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι" ΄δυστυχώς εξακολουθεί να μην είναι παράταιρο. Όμως γιατί, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, οι προληπτικές εξακριβώσεις στοιχείων και η σύλληψη παρανομούντων δείχνουν αστυνομική αυθαιρεσία;