Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

ΔΕΛΦΙΝΑ...

"Ξυνίστηκε", λέει (ΑΝΤΙ), η ΥΠΕΞ μας, η "μεγάλη κυρία" της διπλωματίας μας για την πρωτοβουλία του Προέδρου να πάει στο Αγαθονήσι για τα Θεοφάνεια, μην τυχόν χαλάσουν οι διπλωματικές πρωτοβουλίες(;) της για την βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων!

Πιάστηκε "κλέπτουσα οπώρας" στην περίπτωση του αμερικανικού φορτίου όπλων για το Ισραήλ και διέψευσε τις σχετικές ειδήσεις (μπράβο συνάδελφοι bloggers, μπράβο "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"!) που την εξέθεταν, μέχρι που της ήλθε η κατραπακιά από τους Αμερικανούς φίλους της που επιβεβαίωναν τις αρχικές προθέσεις τους να στείλουν "μαχαίρια" για τη σφαγή των συνανθρώπων μας στη Γάζα (φαντάσου, η Ελλάδα συνεργός στο ΕΓΚΛΗΜΑ!!!).

Ακκιζόμενη πηγαινοερχόταν στην Κοντολίζα της υπονοώντας ότι έχει στο τσεπάκι της τη λύση για το Σκοπιανό, μέχρι που ο"γίγαντας" πρωθυπουργός μας αποφάσισε να δουλέψει λιγάκι, τηλεφώνησε όπου έπρεπε και έσωσε την παρτίδα με το βέτο (πού καταντήσαμε, να πανηγυρίζουμε για τα αυτονόητα...).

Αυτή η, κατά τη γνώμη μου, αποτυχημένη υπουργός "πουλάει μούρη" στους φίλους της καναλάρχες και Πρετεντέρηδες, που την πάνε με τα χίλια και την λανσάρουν σαν την ανερχόμενη δύναμη και μέλλουσα πρώτη γυναίκα ελληνίδα πρωθυπουργό (μπρρρ...).

Είναι υποτίθεται η κερδισμένη του ανασχηματισμού, γιατί διέσωσε τους φίλους της (Κιλτίδης!) και έπιασε πόστα...

Τώρα αρχίζει η "επίθεση" κατάκτησης της ηγεμονίας στη ΝΔ (με δεδομένη την ανικανότητα του Καραμανλή) με την βοήθεια των νέων συμμάχων της που εξαγοράζουν εφημερίδες για να της κάνουν τις τελικές αβάντες.

Και ο λαός, ό μόνος που θα μπορούσε να χαλάσει τα σχέδιά της, "τσιμπάει" στην προπαγάνδα περί "πρώτης Ελληνίδας πρωθυπουργού" και της δίνει πόντους δημοφιλίας μην υπολογίζοντας αφενός ότι, επί της ουσίας, δεν έχει δείξει ικανότητες και αφετέρου ότι είναι κόρη του καταστροφικού Μητσοτάκη, τις πολιτικές ιδέες του οποίου δεν αντέκρουσε ποτέ...

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας:

Έτσι εκλέξαμε τον Καραμανλή πρωθυπουργό αγνοώντας ότι δεν είχε διοικήσει ούτε περίπτερο, έτσι θα εκλέξουμε(;) και την σινάμενη-κουνάμενη Ντορούλα (που το παίζει και "ωραία-μοιραία") με τα γερμανικά της, τα γαλλικά της, το πιάνο της... Θα γίνουμε "Ευρώπη" βρε αδελφέ και θα πατσίσουμε με τους γείτονες που, αν και μουσουλμάνοι, είχαν την "ευτυχία" να έχουν, πρώτοι αυτοί, γυναίκα πρωθυπουργό.

Τη φέρουμε βαρέως αυτή την πρωτιά και πρέπει να ισοφαρίσουμε...

5 σχόλια:

VAD είπε...

...κόρη του καταστροφικού Μητσοτάκη..
πολύ ευγενικός εισαι απέναντι και στους δυό,χοντρόπετση κι αυτή,του μπαμπά της παιδί,μπρρρρρρρ

Ανώνυμος είπε...

κουνήσου απο τη θέση σου αγόρι μου. χτυπάω ξύλο για το σχετικό ενδεχόμενο, αν και από οτι βλέπω το έχει χάσει η Ντόρα το τραίνο. πότε θα χάσει ο νύν, πότε θα έλθουν οι άλλοι, οπότε τέλος αν αυτή είναι το νέο στη πολιτική και ο μελλοντικός μας ηγέτης, σ' αυτή τη περίπτωση καλύτερα να ασχολούμαστε με τον Θρύλο. Γιώργος

τσότσος είπε...

Βασίλη, πολύ φοβάμαι ότι ο Έλληνας "ψοφάει" για αλλαγές, πιθανόν λοιπόν να πει "ας δοκιμάσουμε και γυναίκα πρωθυπουργό, τί χάνουμε" και να την πατήσουμε όλοι. Οι ψηλοί δείκτες δημοφιλίας της αυτό δείχνουν...

τσότσος είπε...

Γιώργο, "κουνιέμαι" αλλά αυτή μεθοδικά χτίζει θέσεις και προφίλ!
Μπορεί να είναι μεγάλη σε ηλικία όταν, μετά από κάποια χρόνια, οι προελαύνοντες ΠΑΣΟΚοι φύγουν, μήπως όμως απειλείται από κάποιο αξιόλογο νεώτερο ΝΔκράτη; Ο Σαμαράς είναι και αυτός 60άρης...
Τα περί θρύλου τα αφήνω ασχολίαστα, μόνο αυτό: σαν ομάδα ταιριάζει απόλυτα στην ψυχοσύνθεση του μιζεροέλληνα "καλύτερα πρώτος στο χωριό κλπ."
Ξέρω ότι θα τα μεταβιβάσεις στους κοινούς μας "γαυρόφιλους", ειδικά στον ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ (που με την σκέψη μας τον συντροφεύουμε...) αλλά δεν με νοιάζει χαχα!

VAD είπε...

Καλημέρα,έλα για...καφέ,να δεις και την απάντηση:))