Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

"ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ"...



Δεν εξηγείται αλλιώς, μας "δουλεύουν":΅



Σαν "φίλος" παίρνω διάφορα mail από το ΠΑΣΟΚ που, υποθέτω, αντικατοπτρίζουν τα θέματα που απασχολούν τους "φωστήρες" που εσχάτως το διαφεντεύουν... Το τελευταίο "πόνημά" τους είναι αναδημοσίευση από το Re-public θεμάτων όπως ο Μπάρακ Ομπάμα, η γραφιστική και η φιλελεύθερη δημοκρατική διαδικασία ή το "εμείς" στην καινοτομία της εποχής μας ή ο καθημερινός χαρακτήρας του σχεδιασμού με την έννοια ενός νέου κοινωνικού κεφαλαίου κλπ. που, όπως όλοι μας καταλαβαίνουμε, έχουν ξεχωριστή σημασία για ένα κόμμα που "καταφέρνει" να χάνει από τους σημερινούς κυβερνώντες...



Σου λένε, φαίνεται, οι ΠΑΣΟΚοι: "Αν δεν λύσουμε βασικά θέματα, όπως τα παραπάνω, πώς θα προχωρήσουμε να πείσουμε την κοινωνία; Πολιτική χωρίς "στυλ" δεν γίνεται"...


Το ότι για να πείσεις την ελληνική κοινωνία χρειάζεται εκτός από ικανό ηγέτη (αυτό πια...) και το ανάλογο πρόγραμμα που θα αναλύει τα βασικά θέματα που την απασχολούν, φαίνεται είναι ψιλά γράμματα εκεί στα "κεντρικά": πιστεύουν ότι "από design άρξασθε" και τα άλλα θα έλθουν!



Ναι, μας "δουλεύουν": δεν είναι δυνατόν ένα κόμμα με τέτοια στελέχη και τέτοια εμπειρία να μην καταλαβαίνει τί "επικοινωνεί" στους έρμους τους φίλους και τα κομματικά στελέχη του,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!



Και ο Κωστάκης αλωνίζει...



ΜΑΣ Δ-Ο-Υ-Λ-Ε-Υ-Ο-Υ-Ν...



9 σχόλια:

theodore είπε...

Καλησπέρα.
Τα παίρνω κι εγώ αυτά τα mails και ειλικρινά έχω τις ίδιες απορίες.
Φαίεται ότι για τους νεοπασόκους,το πρόβλημα της επιβίωσης του αυστραλιανού πιθήκου,είναι σημαντικότερο από το πρόβλημα της επιβίωσης των Ελλήνων.

αντωνης είπε...

Καλησπερα Τσοτσο.
Θα συμφωνησω με οσα εγραψες, οι ανθρωποι νομιζουν οτι θα τα χαψουμε ολα αυτα. Αλλά νομιζω οτι πλεον το μονο που τους ενδιαφερει τους περισσοτερους εκει περα, ειναι η διατηρηση της καρεκλας τους και τιποτα αλλο.
Και το ασχημο ειναι οτι εγω τουλαχιστον δεν βρηκα τροπο για να μην μου ερχονται πλεον αυτα τα ηλιθια e-mails.

Αν ξερετε πως γινεται κατι τετοιο, πειτε μου και μενα.

blogger είπε...

Σε αυτό με βρίσκεις μαζί σου Τσότσο.
Και να φανταστείς, είμαι και γραφίστας!
Το έχουν παραξυλώσει μερικοί εκεί μέσα..

τσότσος είπε...

Καλημέρα, καλή εβδομάδα σε όλους!
@ theodore
Φαίνεται ότι είναι ξέφραγο αμπέλι γιατί μου είναι αδιανόητο να μην τα βλέπει κανείς τα μέιλ αυτά πριν φύγουν.
Εκτός αν είναι σε γνώση του αρχηγού και έχουν τη συγκατάθεσή του. Δεν θα με εκπλήξει καθόλου αν είναι έτσι γιατί αυτά φαίνεται τον ενδιαφέρουν...
@ Αντώνη
Ισχύει 100% αυτό που λες: οι μικρού/μεσαίου μεγέθους κομματικοί είναι τρισευτυχισμένοι με τις καρεκλίτσες τους και "τα παιδία παίζει"...Δεν ξέρω πώς μπορείς να φιλτράρεις τέτοια μέιλ για να μην σου έρχονται.
@ Κρόγια
Φίλε μου, δεν είμαι αντίθετος με τέτοιους προβληματισμούς, εφόσον βέβαια έχουν προηγηθεί οι αναζητήσεις για τα βασικά θέματα της ελληνικής κοινωνίας. Ας δώσουν πειστικές απαντήσεις στα βασικά και ας υπάρχει και μια ομάδα που θα ασχολείται με αυτά τα "φανταιζί" θέματα...Επιμένω ότι ο ΓΑΠ "χάνεται" μέσα σε τέτοιου είδους "παιχνίδια", δαιδαλώδεις αναζητήσεις κλπ. και χάνει την ουσία.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τα έπαιρνα αυτά τα email κάποτε καθώς ήμουν και είμαι εθελοντής διαδικτύου ΠΑΣΟΚ. Μετά την τοποθέτηση μου στις εσωκομματικές εκλογές και τον αγώνα που έδωσα υπέρ του ΒΒ, διαγράφηκα από τις λίστες με πεταξαν εξω το forum των εθελωντων κλπ κλπ..
Από τότε οι ρολόι κάπως αντιστραφήκαν καθώς τα e-mail τα στέλνω πλέων εγώ προς όλους αυτούς.
Συμβουλή εάν θέλετε να βγείτε από την λίστα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους εάν δεν σας βγάλουν χρησιμοποιήστε την λίστα για να στείλετε μυνήμα σε όλο το ΠΑΣΟΚ.
Αυτό το άρθρο σου τσότσος ας πούμε εάν το έστελνες σε μια από αυτές τις λίστες θα διαγραφόσουν παραυτα!

τσότσος είπε...

Μα φίλε μου Γιάννη, τα περί δημοκρατικότητας ισχύουν πάντα όταν συμφωνείς με την κρατούσα άποψη, δεν το'ξερες; Η δημοκρατία στην Ελλάδα έτσι λειτουργεί, τα περί σεβασμού (πραγματικού) της μειοψηφίας είναι ιστορίες για μικρά παιδιά...
Απλά πίστευα ότι ο ΓΑΠ είναι πραγματικά δημοκράτης, ίσως και να είναι απλά η εσωτερική ανασφάλειά του τον οδηγεί σε αυταρχικές συμπεριφορές (φίμωτρο στους αντιπάλους, διαγραφή Σημίτη).
Είμαι σίγουρος ότι θα συνέβαιναν αυτά που λες περί διαγραφής μου από λίστες κλπ. Οι άνθρωποι "δεν παίζονται"...Ευτυχώς ήμουν και είμαι πάντα έξω από κομματικά όργανα, φόρουμ κλπ. και έτσι διατηρώ το πλεονέκτημα να λέω ό,τι θέλω χωρίς να νοιάζομαι αν αυτό αρέσει σε κομματικούς ή άλλους.
Καλή σου μέρα!

Αννη είπε...

Είναι τόσο τραγική η κατάσταση, ίχνος ελπίδας από την αντιπολίτευση, που πρώτη φορά νιώθω ότι δεν θέλω να γυρίσω στην χώρα μου από το εξωτερικό που βρίσκομαι για ταξίδι! Αυτό είναι πρωτάκουστο για μένα...
Δεν υπάρχουν λόγια... Όταν πήρα το email το σχετικό με το design και την πολιτική, έμεινα λίγα λεπτά να το κοιτάζω χωρίς να το πιστεύω. Μια κοίταζα τον αποστολέα και μια το μήνυμα και μονολογούσα.
Και ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!

makistos είπε...

είπαμε ΕΔΩ ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να ΚΑΙΓΕΤΑΙ!και αυτοί το χαβά τους!εγώ έχω απογοητευτεί,αλλά βλέπω οτι όλα προχωράνε κατά τύχη!Δεν μιλάει κανείς δεν ακούει κανείς και όλοι κάνουν τη δουλειά τους!Φυσικά και απάντηση δεν έχω πάρει απο το νομάρχη!περίμενα καιρό δεν λέω...!!

τσότσος είπε...

Γεια σου Μαρία,
Μετά απορούν οι πολιτικοί και οι νομαρχαίοι/δημαρχαίοι γιατί τους έχει φτύσει ο κόσμος...
Πώς πάει η Μάκιστος, το ηθικό των κατοίκων της;
Καλό καλοκαίρι να περάσεις!