Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2007

HACKER ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!

Στην ιστοσελίδα της ΝΔ εμφανίζονται δηλώσεις του Ρουσόπουλου που αναφέρονται στο Ασφαλιστικό και την οικονομία. Μόνο που "αντιπολιτεύονται" την κυβέρνηση του ....ΠΑΣΟΚ, προέρχονται από τα "ένδοξα" χρόνια που η ΝΔ ήταν στην αντιπολίτευση!!!

Δείτε αυτό: http://www.nd.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=29957&Itemid=150

ΜΠΡΑΒΟ ρε hacker, άξιος ο μισθός σου, γελάσαμε πάλι!

Τί, δεν είναι hacker;; Τό έβαλαν μόνοι τους; Λες;

Ε, όχι, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν ρίχνουν μια ματιά κάθε 4 χρόνια στο site τους...

πηγή: Indymedia

10 σχόλια:

OnWine είπε...

Φίλε Τσότσο,

Μάλλον δεν σου αξίζει αυτό το σχόλιο...

Αν πας στο Site της ΝΔ (http://www.nd.gr) δεν θα βρείς ΠΟΥΘΕΝΑ link γιά την συγκεκριμμένη σελίδα.

Είναι προφανώς κάποια πολύ παλιά καταχωρηση, που βέβαια βρίσκεται στο αρχείο του Site.

Επιβεβαίωσέ το, και αν έχω δίκαιο, ίσως θα συμφωνήσεις ότι υπάρχουν τόσα ράμματα γιά την γούνα της ΝΔ, που δεν χρειάζονται αμφισβητούμενες καταχωρήσεις γιά να το επιβεβαιώσουν...

τσότσος είπε...

Φίλε σχολιαστή, δεν είναι δικό μου, είναι από το Indymedia (είχα παραλείψει να το βάλω σαν πηγή)...

NdN είπε...

Καλησπέρα,

Δίκιο έχει ο φίλος Σχολιαστής. Το link είναι παλιό και αναφέρεται ακόμα και σε συνάντηση του Καραμανλή με τον Στεφανόπουλο όταν ο τελευταίος ήταν ακόμα Πρόεδρος δημοκρατίας.

Trifon Triantafillidis είπε...

Η ανακοίνωση είναι αυθεντική, αυθεντικότατη, απλά είναι παλιότερη.

Αν αφαιρέσεις τον παράγοντα χρόνο τότε τα περιεχόμενα των ανακοινώσεων μπορούν να εναλλάσσονται.

τσότσος είπε...

Ναι βρε παιδιά, αυτό εννοώ, ότι είναι παλιό το link και δεν κατάλαβα πώς είναι στην ιστοσελίδα τους (όπως αναφέρει το indymedia)μαζί με τα τωρινά νέα τους. Κάποιος έπαιξε μαζί τους και συνδύασε αυτό το link με τα σημερινά. Δεν είμαι ειδικός στα κομπιουτερίστικα, κυκλοφόρησε με mails σε πολλούς στην Αθήνα.

katerina είπε...

Τσότσο,
η Ν.Δ. σε ένα τομέα είναι πολύ καλή. Στον επικοινωνιακό. Σε αυτόν που διαμορφώνει την κοινή γνώμη, και τώρα τελευταία ωιμέ, και την κοινή συνείδηση. Χρειάζεται τίποτα άλλο;; Προφανώς όχι.........

τσότσος είπε...

Γιαυτό χαίρομαι, Κατερίνα, που έγινε το "κόλπο" με την παλιά ανάρτηση στην ιστοσελίδα της...
Η επικοινωνιακή της επιτυχία μας "πείθει" ότι ο Κωστάκης είναι ακαταμάχητος, γιατί; Γιατί ο Παπανδρέου κάνει ο,τι μπορεί (και ο πράσινος ψηφοφόρος το επιβραβεύει) για να αποδείξει ότι είναι "λίγος".
Για την κοινωνική συνείδηση και την διαμόρφωσή της δεν ειμαι σίγουρος, ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο: έχει απέναντί του σαφείς, δομημένες, φρέσκιες προτάσεις διατυπωμένες από αρχηγό που "τρώει σίδερα" και δεν το ξέρει; Απλά ο κόσμος οδηγήθηκε από την επικοινωνιακή τακτική της να νοιώθει ότι είναι μάταιη κάθε αντίδραση γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.
Κάτι κινείται όμως μετά την τελευταία απεργία...

Grammateas είπε...

Με το δεξί-με το δεξί! Μα όλες οι προκαταλήψεις να μιλάνε για Δεξιά... Καλή μας προσπάθεια στον αγώνα να φύγουν οι ανίκανοι της ΝΔ.

katerina είπε...

Μιας και δεν έχω τα mails σας, για να σας ευχαριστήσω ιδιωτικά για την συμπαθεια και την υποστηριξη σας, σας ευχαριστώ δημόσια. Δεν ξέρω αν μοιραζόμαστε την ίδια "ηθική" (τι βαρύγδουπη λέξη, πόσες ερμηνείες χωράει;;;) αλλά νομίζω ότι μοιραζόμαστε την ίδια αισθητική.

τσότσος είπε...

Κατερίνα δεν υπάρχει λόγος ευχαριστίας, αυτά που πιστεύω έγραψα (και εγώ και η Άννη). Να είσαι σίγουρη ότι ο λόγος μου είναι "το πιστεύω" μου και δεν θα διστάσω να "στα χώσω" αν διαφωνήσω μαζί σου (σε παρακαλώ να κάνεις το ίδιο για τα δικά μου γραφώμενα).
Και η ηθική και η αισθητική είναι προσωπικά "πιστεύω" που, ανάλογα με τη δύναμη του καθενός μας, επηρεάζουν λιγώτερο/περισσότερο την κοινωνία μας. Όσο με αφορά, ισχύει αυτό που λές: το βραδυνό "κοίταγμα" στον καθρέφτη (όποιος καθρέφτης και αν είναι αυτός για τον καθένα μας) να μην συνοδεύεται με χαμήλωμα του βλέμματος...Καλά Χριστούγεννα, καλά να περνάς!