Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟ 2007, ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑΝΕ ΛΕΕΙ...


Αντιγράφω από Παραπολιτική και προσυπογράφω:


"Λυπάμαι αλλά δεν έχω κάτι να σας πω . Δεν έχω κάτι να σας γράψω .Για ακόμα ένα καλοκαίρι , η Ελλάδα καίγεται . Αλλά δεν με πειράζει .Έτσι με έμαθαν . Έτσι με "εκπαίδευσαν" .

Το 2007 κάηκε η μισή Πελοπόννησος αλλά μου είπαν ότι ήταν σχέδιο Αμερικάνων / μουσουλμάνων / εξωγήινων...

Μου κράτησαν τον ίδιο υπουργό Εσωτερικών . Αυτόν που γέλαγε όταν σκότωσαν τον Αλέξη . Μου είπαν ότι δεν θα χτιστεί ούτε ένα εκατοστό δάσους .

Μου είπαν ότι η Πυροσβεστική θα είναι πάντα έτοιμη .Εγώ τους λέω να Π@ΝΕ ΝΑ Γ@ΜΗΘ&ΥΝ ! Και συγνώμη κιόλας για την έκφραση...

Αλλά τα θέλει κι εσένα ο ΚΩΛΟΣ σου Έλληνα . Γιατί σου έδειχναν τα strings και τους κώλους στα κανάλια και παράλληλα σε έπειθαν να μην πας να ψηφίσεις...να τους "τιμωρήσεις"... Άκουσες τους ρεπόρτερ του Star , τον κρατικοδίαιτο Τράγκα και τους λοιπούς παρακμιακούς όμοιούς του .Να ΠΑΣ ΝΑ Γ@ΜΗΘΕ!$ κι εσύ λοιπόν ! Πάρε το τελευταίο Downtown κι άντε παράτα μας...

Α! Όταν θα με πάρεις να μου πεις ότι πήρε φωτιά το σπίτι σου , θα έχω τηλεφωνητή..."

Αυτοί είμαστε, Καραμανλήδες και Μαρκογιαννάκηδες μας αξίζουν... Τους καημένους, κοίτα τί τους έτυχε: ενώ έβρεχε μέχρι τον Ιούνιο (άρα "χλωρά" τα δάση δεν θα καούν, άρα γλυτώνουμε λεφτά αν δεν νοικιάσουμε πυροσβεστικά αεροπλάνα), λες και τρελλάθηκε ο καιρός και, τσουπ, ξαφνικά στέγνωσαν τα άτιμα τα δάση και αρπάζουν φωτιά, πού να το φανταστούνε!

Αμ και η άτιμη η ΕΜΥ, πώς τους την έφερε έτσι; "Περιμέναμε 4-5 μπωφόρ και μας προέκυψαν 7, τί να κάνουμε και εμείς, εφησυχάσαμε ότι θα προλάβουμε να σβήσουμε τις φωτιές".

Άτυχη, βρε παιδιά, αυτή η κυβέρνηση, μέχρι και ο Θεός, στον οποίο τόσο πολύ πιστεύει, της πάει κόντρα: την αποκοιμίζει βρέχοντας μέχρι τον Ιούνιο και μετά επιτρέπει στον ήλιο να ξεραίνει τα δεντράκια, στέλνει ασθενή μελτέμια που, μυστήριο πράμα, ξαφνικά θεριεύουν μόλις εκδηλωθεί φωτιά...

Ε δεν πάει άλλο, θα γίνουμε άθεοι και θα πουλήσουμε την ψυχή μας στο διάολο αφού Θεός δεν υπάρχει! Κρίμα τις υπογραφές για τις ταυτότητες, τις αγκαλιές με τον Χριστόδουλο και τα κεριά στην Τήνο!

ΓΙΑΥΤΟ είχαν κρεμάσει τα σαγόνια του Κουρασμένου από έκπληξη όταν πήγαινε να δει τα καμμένα και να επισκεφτεί το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής: ρε Χριστόδουλε, δεν έχεις καμμιά επιρροή εκεί πάνω, πώς την πάτησα πάλι...

Αδέλφια, καλωσορίστε τον νέο ΚΑΝΤΕΜΗ (ό,τι πιάνει στάχτη γίνεται...) και απελευθερώστε από τη ρετσινιά τον δρακουλιάρη!


5 σχόλια:

Αννη είπε...

Δεν υπάρχουν λόγια να τους χαρακτηρίσουμε... Καλά να πάθουμε όμως! Τέτοιες μαλακίες περί "ασύμμετρης απειλής" και "στρατηγού ανέμου" δεν μας έλεγαν και το '07 και τους ξαναβγάλαμε; Όχι μόνο δεν θέλουνε να μάθουν, αλλά δεν είναι και ικανοί... Τα βόδια έχουν περισότερο μυαλό από δαύτους...!

NdN είπε...

Δεν το περίμενα ότι θα ερχόταν και άλλη χρονιά που θα έμπαινα στο γραφείο και όλοι θα με ρωτούσαν αν είναι η οικογένεια μου καλά. Σαν να βλέπω στο BBC τα ίδια ρεπορταζ που είχαν πριν απο 2 χρόνια. Κάτι ψέλλισε ο Αγγλος δημοσιογράφος για lessons learnt...ντροπή.

τσότσος είπε...

Lessons learnt καημένε Νίκο, lessons learnt... Αυτοί, φίλε μου, είδαν την ψήφο του 07 σαν λευκή επιταγή για τα πάντα, για να μη σου πω ότι μπορεί να είναι τόσο διεστραμμένοι και ηλίθιοι και να νομίζουν ότι ο λαός τους επιβράβευσε για την προσπάθειά τους (τρομάρα τους...) να σβήσουν τις φωτιές το 07 και άρα, ποιο το πρόβλημα τώρα!!
Άλλωστε ο Πάκης το'πε: "ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε καλά".
Τυχερέ, ζεις σε σοβαρή χώρα, τουλάχιστον δεν σε κάνουν θηρίο οι κυβερνώντες με την αλαζονεία και τη βλακεία τους όπως εδώ...

Αλεξιάννα είπε...

Πού ξέρετε, μπορεί οι μπλε να έβαλαν τις φωτιές... Σου λέει πατώνουμε στις δημοσκοπήσεις τι θα κάνουμε, για να συσπειρώσουμε τους μαλάκες; Θα τους πουλήσουμε πάλι συνωμοσίες για τους κακούς Αμερικάνους που μας μισούν, επειδή συνεργαστήκαμε με τους Ρώσους, και θα τσιμπήσουν. Αν δεν ήθελα να τους δω να καίγονται ζωντανοί, θα τους λυπόμουν τους καημένους τους κυβερνητικούς. Η πετυχημένη συνταγή τους ξαφνικά χάλασε και κανείς δεν μπορεί να πει γιατί... Είναι, όμως, πια αργά, αυτό συνέβη αφού κάηκε όλη η Ελλάδα. Κι όχι τίποτα άλλο, εγώ τα δεντράκια και τα ζωάκια λυπάμαι. Για τα σπίτια όλων αυτών που τους ψήφισαν το 2007 -χαρούμενοι που δεν κάηκαν οι ίδιοι, άλλα κάποιοι χωριάτες στην Ηλεία, μη σου πω και εκμεταλλευόμενοι πυρκαγιές για να χτίσουν τις βίλες τους μέσα στα πεύκα- δεν μπορώ να στεναχωρηθώ...

τσότσος είπε...

Τα είπες όλα Αλεξιάννα...
ΤΩΡΑ ζοριζόμαστε που έπιασε φωτιά ο κώλος μας, το 07 καθόμασταν αμέριμνοι "στας Μυκόνους", τί μας ένοιαζε εμάς για τους χωριάταρους που καίγονταν.
Η ξεφτίλα η μεγάλη είναι ότι τότε δικαιολογούνταν οι κυβερνώντες ότι ήταν πολλές οι εστίες φωτιάς, τώρα τί θα πουν;
Τί ρωτάω όμως και εγώ...