Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΕΝΕΖΟΥ

Μακάρι να μπορούσα να έγραφα όμορφα, πόσο θα ήθελα να συγκινούν τα λόγια μου! Πάντα θαύμαζα τους ανθρώπους που με τα γραπτά τους μαλακώνουν ψυχές, ωθούν σε επαναστάσεις, προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο μας βρε αδερφέ!

Κι όμως εχθές θαύμασα έναν άνθρωπο που ελάχιστες λέξεις βγαίνουν από το στόμα του, η πράξη του μιλάει από μόνη της. Σκοτώνει το σώμα του, κάνει απεργία πείνας εδώ και 47 ημέρες για να τον ακούσουν, γιατί τα λόγια στέρεψαν, γιατί τα λόγια δεν είχαν καμιά δύναμη μέχρι τώρα, γιατί το κράτος μας δεν ακούει κανέναν, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΟΥΦΟ.

Σκοτώνει το σώμα του ο Θεόδωρος Τενέζος για να μας δείξει τον τρόπο που τα καρτέλ σκοτώνουν τη χώρα μας, σιγά-σιγά, βασανιστικά, τόσο αργά που δυστυχώς δεν το παίρνουμε είδηση...

Μα εδώ ο κόσμος καίγεται, άνθρωποι απολύονται, εισοδήματα χάνονται κι εμείς, θα μου πείτε, ασχολούμαστε με έναν επιχειρηματία που δεν κατάφερε να κρατήσει ανοιχτή την επιχείρησή του; Δυστυχώς, αυτό είναι το πρόβλημα με τη σημερινή Ελλάδα. Όσο εμείς είμαστε καλά, έχουμε τη δουλίτσα μας, τα κουτσοβγάζουμε ή τα βγάζουμε περίφημα πέρα, τότε πέρα βρέχει. Δεν πα' να αυξάνονται οι τιμές των αγαθών γιατί κάποιοι μάγκες επιχειρηματίες τις ανεβάζουν μαζικά, δεν πα' να μην βρίσκουμε φτηνότερα καταλύματα στο νησί το καλοκαίρι γιατί όλοι μαζί συνενοημένοι κρατούν τις τιμές ψηλά, σκασίλα μας... Όσο έχουμε, ξοδεύουμε. Και μετά... έχει ο Θεός. Και ο καιρός περνάει, και τα καρτέλ γίνονται όλο και πιο αδηφάγα και προσλαμβάνουν κόσμο με ακόμα μικρότερους μισθούς και μας πουλάνε ακόμα πιο ακριβά τα αγαθά τους.

Ο κ.Τενέζος αγωνίζεται και περιμένει μια συμπαράσταση από όλους μας. Όλοι μαζί, ας αντιδράσουμε επιτέλους!

Μπορείτε να δείτε τον κ.Τενέζο live στο http://www.stopcartel.gr/gr/tv.php και στο http://anemos5.blogspot.com/

1/4: Ενημέρωση από τον κ. Τενέζο:

Βλέποντας την αναλγησία και την ένοχη δήθεν αδιαφορία του πολιτικού κόσμου και των μηχανισμών ελέγχου και δικαιοσύνης, που στην πραγματικότητα δεν είναι παρά μόνον για ιδιοτελή συγκάλυψη της ύπουλης επίθεσης λάσπης που εκτοξεύεται εναντίον μου, προστατεύοντας τα μεγάλα συμφέροντα, ΕΠΩΝΥΜΑ στέλνω:
  • Μηνυτήρια αναφορά ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κατά του Σπυρίδωνος Ζησιμόπουλου του Κων/νου, προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, για τα αδικήματα: α) κατάχρηση εξουσίας (άρθρο 239 Π.Κ.) β) παράβαση καθήκοντος (άρθρο 259 Π.Κ.) γ) παρασιώπηση εγκλημάτων (άρθρο 232 Π.Κ.)

  • Συμπληρωματικό υπόμνημα της IRON TENCO Α.Ε. επί της ως άνω μηνύσεως κατά του Σ. Ζησιμόπουλου του Κων/νου, προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Ενώπιον του κ. Πταισματοδίκου Αθηνών (19ο Τμήμα).

  • Διάταξη του Εισαγγελέως Εφετών Αθηνών Ιω. Π. Διώτη, για άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Σπυρίδωνος Ζησιμόπουλου του Κων/νου, προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού για παράβαση καθήκοντος (άρθρο 259 Π.Κ.), της 2/7/2008.

6 σχόλια:

τσότσος είπε...

Βασανίζεται ο άνθρωπος, πιθανόν να πεθάνει για μια "ουτοπία": όπως σωστά λες, μήπως πρόκειται να ενδιαφερθεί κάποιος από τους κυβερνώντες για θέματα καρτέλ, όταν δεν ενδιαφέρθηκαν για πολύ καιρό για τα θύματα των προπέρσινων πυρκαγιών;
Χάνει τη ζωή του γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι "άδικα" θα πεθάνει...
Πολύ ωραία τα γράφεις, γιατί τέτοια "μετριοπάθεια";

Αννη είπε...

Οι αγωνιστές φαίνεται αρχικά ότι παλεύουν για μια ουτοπία, αλλά δεν είναι έτσι!
Ο άνθρωπος το παλεύει και νομικά, δες το update που έκανα σήμερα στην ανάρτηση.

τσότσος είπε...

Το κουρδιστό πορτοκάλι αναφέρει ότι πήγαν να τον δουν ΠΑΣΟΚοι βουλευτές και, μέσα στον φιλοπασοκικό οίστρο του, τους επαινεί...
Τώρα που κοντεύει να πεθάνει πήγαν να τον δουν, δεν έπρεπε να το κάνουν νωρίτερα;;

palalos είπε...

Ας "ΚΡΑΤΗΣΕΙ" οσο μπορει ο ανθρωπος...δικαιος ο αγωνας του..ομως...στο ελλαδισταν κανεις δεν βρισκει το δικιο του...

τσότσος είπε...

Γεια σου φίλε παλαλέ,
Είναι αξιοσημείωτη η απόφαση του ανθρώπου αυτού να ξεκινήσει τέτοιο αγώνα "χωρίς αύριο", αφού, φαντάζομαι, δεν είναι ουτοπιστής να πιστεύει ότι θα συγκινηθεί κάποιος από τους χοντρόπετσους κυβερνώντες μας...
Φαντάσου σε τί απελπισία έχει βρεθεί!

katerina είπε...

Καλές γιορτές φίλοι, κάθε καλό και καλή μας Ανασταση...