Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ TV ΣΤΟΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟ!




Στο blog του ΑΝΤΩΝΗ έπεσε η ιδέα από την blogger tractatus να κλείσουμε για μία μέρα όλοι τις τηλεοράσεις μας. Συμφωνώ και επαυξάνω: γιατί να μην πετάξουμε μαζί και μερικές τηλεοράσεις στον ακάλυπτο; Έτσι, για να βγάλουμε λίγο και το άχτι μας για τις αηδίες που μας ταϊζουν καθημερινά οι "δημοσιογράφοι" της δημόσιας και ιδιωτικής τηλεόρασης!! Λένε ότι δήθεν μας πουλάν ενημέρωση. Τς, τσ, τσ, ας καγχάσω... Τι ενημέρωση βρε ανεγκέφαλοι; Αφού ΟΛΕΣ τις ειδήσεις τις μαθαίνουμε από τα ενημερωτικά blog (press-gr, kourdisto portokali, ANTI, i-Reporter και πολλά άλλα. Σορρι για όσα blog ξέχασα να αναφέρω...)

Εχθές το βράδυ, έβλεπα μια ταινία στην τηλεόραση και έκανα 3 φορές ζαπινγκ στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου. Και τις τρεις φορές, εκείνη την ώρα που τον πέτυχα, έλεγε ότι "η κυβέρνηση είχε τσίπα!".... Ναι, ρε Τριανταφυλλόπουλε, απίστευτη τσίπα έχει η κυβέρνηση (σου;;;). Όλα καλώς καμωμένα!

Βρε δεν πέφτετε κι εσείς στον ακάλυπτο μαζί με τις τηλεοράσεις σας μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος!

12 σχόλια:

tzonakos είπε...

Δεν βλέπω τηλεόραση γενικώς, απλα αν τύχει να την εχω αφήσει ανοιχτή μπορεί να πέσω σε καμμια ενημερωτική εκπομπή.
Εκτος απο αθλητικά κι αυτά όχι πάρα πολλά, δεν δέχομαι καν να ενημερώνομαι απο αυτά τα αισχρά δημοσιογραφοειδή.
Ακου κει να πει ο Τριανταφ. οτι είχε τσίπα η Κυβέρνηση!!! Ναι, το είδαμε !

τσότσος είπε...

Οι γονείς μας το αποκαλούσαν τότε, τη δεκαετία του '60, "κουτί του διαβόλου" όπως και οι παπάδες και τους κοροϊδεύαμε...Κοίτα, φίλε μου, που δικαιώνονται έστω και για άλλους λόγους από αυτούς που υποστήριζαν...

Ανώνυμος είπε...

Μη γινεστε ισοπεδωτικοι.Υπαρχουν και πολυ καλα προγραμματα στην τηλεοραση.

katerina είπε...

Η τηλεόραση τους δεν τους ανήκει μας ανήκει. Ειμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που οι επιχειρηματίες κατέλαβαν "επαναστατικώ δικαίω" τις συχνότητες. Και η κάθε Κυβερνηση εδώ και 10 χρόνια παίζει μαζί τους αλλοτε χαιδευοντας τους και άλλοτε απειλώντας τους. Δεν φταίνε αυτοί. Εμείς φταίμε.

Αννη είπε...

@ anisixos: ναι, έχεις δίκιο, υπάρχουν μερικά (λίγα κατά τη γνώμη μου) καλά προγράμματα στην τηλεόραση (κατά βάση στην δημόσια). Αλλά τώρα, κάτω από τις υπάρχουσες συγκυρίες, νομίζω ότι πρέπει να πάρουν ένα μήνυμα οι τηλεδημοσιογράφοι και οι εκδότες τους.

@ katerina: σαφώς και μας ανήκει η τηλεόραση όπως και πολλά άλλα που ξεπουλήθηκαν. Απ'το '89 όμως καμιά κυβέρνηση δεν το έκανε σαφές στους επιχειρηματίες... Εμείς φταίμε, συμφωνώ απόλυτα. Γιατί ΕΜΕΙΣ αναδεικνύουμε σε σταρ πρώτου μεγέθους τους ηλίθιους "δημοσιογράφους" που δεν μπορούν να αρθρώσουν μια σωστή κουβέντα. Με ποιόν τρόπο όμως θα επικοινωνήσουμε το μήνυμά μας; Κατά τη γνώμη μου, κλείνοντας το ρημαδόκουτο για μερικές ημέρες. Λαλά θα πάθουνε οι τύποι αν δουν τα τηλεμερίδια να παίρνουν την κατρακύλα.

prasino liker είπε...

Aννη
Τηλεοραση βλεπω μετα τις 12 η 1 το βραδυ.Οχι για πολυ.Συμφωνω να κλεισουμε τις τηλεορασεις, για μια εβδομαδα.Ισως συλλογιστουν καποια πραγματα με αυτη την κινηση και αρχισουν πλεον να μας σεβονται.

Grammateas είπε...

Για να το καταλάβουν, το θέμα είναι να τις κλείσουν αυτοί που έχουν σπίτι τους τα μηχανάκια της AGB. Για να γίνει κάτι πρέπει να υπάρξει οργάνωση και εγώ δεν ξέρω καταλληλότερο φορέα από τα κόμματα. Παρουσιάζεται χρυσή ευκαιρία για δυνατότητα διεξόδου από την κρίση και αυτός που θα την αδράξει θα γραφτεί στην Ιστορία...

Elli είπε...

Όπως έχω γράψει στο blog του Αντώνη συμφωνώ απόλυτα να κλείσουμε τις TV μπας και σταματήσουν να μας δουλεύουν κατάμουτρα! Να δείξουμε ότι καταλαβαίνουμε κ δεν είμαστε ηλίθιοι...

τσότσος είπε...

Το πρόβλημα, Κατερίνα, είναι ότι τώρα πέταξε το πουλάκι, άντε να βάλεις τάξη σ'αυτό το χάος. Κέρδος θα ήταν αν έκλειναν τις τηλεοράσεις τους οι "μετρητές" της AGB όπως λέει ο γραμματέας, αυτοί όμως είναι οι πλέον εθισμένοι.
Εμείς λοιπόν, οι λίγοι (;), που σπανίως βλέπουμε το σκουπιδαριό, ας αράξουμε στον καναπέ μας με ένα καλό βιβλίο στο χέρι, τα ακουστικά μας στα αυτιά με καλή μουσική, ένα ποτάκι στο χέρι και ας φτύσουμε έμπρακτα αυτούς που μας αποβλακώνουν. Είμαι σίγουρος ότι αυτό κάνετε όλοι σας, αφού βέβαια πρώτα επικοινωνήσετε με την κοινότητά μας, τους bloggers.
Καλό βράδυ σε όλους, καλό Σαββατοκύριακο!

Αννη είπε...

Τα καημένα τα ανθρωπάκια με τους μετρητές της AGB (καμιά φορά, εκ παραδρομής (?) την λέω και KGB...) παίρνουν δώρα πλυντήρια και μετρητά για να κρατάν ανοιχτές τις τηλεοράσεις τους. Ας αντιδράσουμε τουλάχιστον εμείς, για την Ελλάδα ρε γαμώτο...!!

Ανώνυμος είπε...

καλό!!
κι ανοίξτε ένα βιβλίο...

τσότσος είπε...

Βιβλία, κουμμούνι μου, μουσική, ταξίδια, επικοινωνία με "ανήσυχους" ανθρώπους, να η συνταγή να ξεφύγουμε από τη μιζέρια που πάνε μας επιβάλλουν.