Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

ΕΠΕΙΓΟΝ: ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Την παρακάτω απεγνωσμένη παράκληση την έστειλε η κυρία Πλέσσα Ειρήνη."ΒΟΗΘΕΙΑ.ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΣΑΝ ΜΑΝΑ. ΣΤΙΣ 17-2-2007 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΡΙΣΟΣ ΚΟΝΔΥΛΑΚΗ 30 ΩΡΑ 17 ΚΑΙ 15 ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ 23 ΕΤΩΝ. ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ JEEP ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ STOP ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ. ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2102029145 ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ."

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πηρες το τηλεφωνο να δεις τι βγαινει; Με κατι τετοια παραμυθιαζεται ο Ελληνας!

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

Εσύ ανώνυμε πήρες;
Επειδή πήρα εγώ και το έχω κάνει θέμα και στο blog μου, το συμβάν είναι πραγματικό και η μάνα του παιδιού, λέγεται Πλέσσα Ειρήνη και ενώ μιλούσαμε μου έβαλε τα κλάμματα!
Φίλε ανώνυμε, εαν δεν έχεις πάρει τηλέφωνο καλύτερα να μην το παίζεις... Νεοέλληνας!

Υ.Γ Καλό θα ήταν να μην πέρνουμε όλοι την γυναίκα και την ενοχλούμε. Γι αυτό τα γράφω όλα αυτά. Για να δείτε οτι είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!

τσότσος είπε...

Μπράβο Παναγιώτη για την πρωτοβουλία σου και το σχόλιο, σε ευχαριστώ που μας κινητοποίησες!

prasino liker είπε...

Πολλες φορες εχω σκεφτει ,αραγε ενα γεγονος τραγικο οπως αυτος του παιδιου που δεν μπορει να διορθωθει η να αλλαξει ,η τιμωρια του θυτη φερνει την λυτρωση;

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

@prasino liker
Δικαίωση φέρνει και απαλύνει τον πόνο (τουλάχιστον έτσι νομίζω).
Φαντάσου να ξέρεις οτι αυτός που σκότωσε το παιδί σου πίνει ποτό, ανέμελα, στα μπαράκια;

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

@πρασινο λικερ
Είδα οτι είσαι απο τα Χανιά. Νομίζω οτι η διάδοση του στην Κρήτη θα είναι χρησιμότερη απο αυτήν που προσπαθούμε εμείς. Εαν θες κάνε μια προσπάθεια.

prasino liker είπε...

Ζηταω συγνωμη απο τον Τσοτσο που θα απαντησω στον Παπαχατζη Παν μεσω της δικιας του σελιδας.
Παναγιωτη σιγουρα ειμαι διπλα σε αυτη την μητερα ,την καταλαβαινω και την συμμεριζομαι.Ομως σκεφτομαι και την αλλη πλευρα.Την αλλη μητερα που θα της χτυπησουν την πορτα και θα της πουν ο γυιος η η κορη ειναι φονιας.Ειναι πολυ δυσκολες στιγμες και για τις δυο.Σιγουρα οι τυψεις θα οδηγησουν τον θυτη στο να παρουσιασθει.Εκτος και αν δεν το εχει παρει χαμπαρι.Πριν λιγες ημερες ,φιλοι μας με την κορη τους πηγαινοντας σε γαμο τους χτυπησε αυτοκινητο ,τρια ατομα και ο οδηγος δεν ειχε καταλαβει τιποτα.

tzonakos είπε...

Μακάρι να γίνει κάτι για να αλαφρύνει ο πόνος αυτων των ανθρώπων.

τσότσος είπε...

Καλημέρα λικέρ μου, κάντε κάτι εκεί στην Κρήτη, κινητοποιηθείτε μήπως ο ένοχος είναι από την Κρήτη και μπορείτε να τον εντοπίσετε πιο εύκολα από εμάς εδώ.

prasino liker είπε...

Καλημερα
Μαλλον θα πρεπει να δωσω αυτη την αγγελια στην τοπικη εφημεριδα.Νομιζω θα διαβαστει απο περισοτερους αποτι στο διαδυκτυο.

Grammateas είπε...

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα στη ζωή από το να θάβει ένας γονιός το παιδί του... Μακάρι να γίνει κάτι, που θα της απαλύνει τον πόνο, αν υπάρχει...